Suus

Uitbreiding

vrijdag, 08 september 2017  


Omdat we graag een verloop van leeftijden zien in de kennel, begon het toch al een tijdje weer te kriebelen. Gaan we uitbreiden of niet?

We zaten aan de keukentafel toen één van de kinderen vroeg: Jullie hadden het over puppy’s, gaan we naar een pup kijken? ‘Ja, dat klopt.. we gaan eerdaags op puppybezoek”. Verbazingwekkend hoe snel kinderen van standje ‘lui onderuit gezakt’ naar ‘hyperactief’ gaan 🙂


“Als we een pupje nemen dan gaat het een teefje worden en we moeten natuurlijk nog wel op zoek gaan naar een leuke naam, bijvoorbeeld ‘Suusje’. Op dat moment kwam Ray binnen en hoort de naam ‘Suusje’ en reageerde met: Ik ga een husky geen Suus noemen! Ben je helemaal betoeterd…

Het weekend daarop gingen we op puppyvisite bij Siebren en Ingrid. De kinderen mochten de pups bekijken en aaien. De keuze was, ondanks de jonge leeftijd, snel gemaakt en wekelijks werden we op de hoogte gehouden middels foto’s.

Uiteraard kwamen de namen aan bod en we konden kiezen tussen de namen: Sirirosca Iditarod en Sirirosca Susan Butcher. Bij de laatste naam schoten we spontaan in de lach en was voor ons al duidelijk welke naam het zou worden.

We zouden toch een ‘Suusje’ krijgen.