Kobe

KobeRoepnaam: Kobe, Kobie
Reu
Geboren:03-08-2008
Vader: Isebell’s Nasi G
Moeder: Team Koyuk Allyson Felix
Pedigree: Team Koyuk Kobe Bryant

Kobe is als herplaatser bij ons gekomen vanuit Zweden. Een echte goedzak en ontzettend sterk. Hij is hier nog nooit ziek geweest, dol op eten en een knuffel slaat hij zeker niet af.  Een echte draver en pas bij een hoog tempo gaat hij over in galop.

In de kennel is het een sociale hond, kan erg goed met de teven. Hij had in Dane zijn maatje gevonden, helaas hebben we Dane in 2014 moeten laten inslapen. We zagen duidelijk dat hij hem miste. Kobe begon zich terug te trekken, je had de groep en Kobe, aanwezig, maar hij hoorde er toch niet echt bij. Dat deed ons wel wat..

Omdat we zagen dat hij hier niet echt op zijn plek zat hadden we Kobe aan iemand toegezegd. Maar omdat Kobe niet zomaar een hond is, zijn we blij dat hij nog steeds bij ons zit. Het ging een poos slechter met hem, hij zonderde zich steeds meer af en werd magerder. Wilden we met het team gaan trainen dan draaide hij zich om.. de boodschap was duidelijk. Dus zijn we wezen kijken naar de mogelijkheden.. en werkelijk, voor de step is het een wereldhond! Hij staat ons nu bij tijdens de workshops ‘steppen’.

Kobe begon s’nachts te loeien – en hij heeft een volume!  We zijn begonnen om Melodie s ‘nachts bij hem te plaatsen in het nachthok en sindsdien is het weer rustig. Hij heeft in Melodie nu eindelijk een maatje gevonden. Ook loopt hij nu weer vrolijk rond en speelt hij weer. Dat doet ons goed!

Nog steeds is het Kobe en de groep.. maar nu een blije Kobe en de groep.
Wij hebben er geen haast mee, maar als er zich een goed tehuis aandient waar hij als step-hond verder kan gaan, dan zijn we wel genegen hem te herplaatsen.

Beschikbaar voor herplaatsing