• Pups geboren

  Jahaa, eindelijk is het zover, de pups zijn geboren. Het was een lange en bijzondere nacht. Ray en ik sliepen in toerbeurten op de bank.. en toen het zijn beurt was maakte hij mij plotseling wakker ‘Heidi, wordt wakker.. het is begonnen‘. En ja hoor.. Suus had persweeën en er stak een deel van een voetje uit. Op dat moment gaat er een knop om en ben je alleen nog maar met de teef en de bevalling bezig. Kruiken warm maken en wikkelen in de handdoeken. De EHBO box stond klaar met alle benodigde attributen.

  Pootje van pup 1 (stuitligging)

  Maar dat pootje bleef op dezelfde plek zitten, ondanks de weeën van Suus. We besloten moeder natuur een handje te helpen en bij elke wee …
  Read More

 • Echo

  We hebben 24-07-2020 een echo bij Suus laten maken.. en Yess, ze is zwanger! (zie echo foto)Eind augustus is ze uitgerekend en hopen we een mooi nestje met pups te krijgen uit deze geweldige combinatie.

 • Onderzoeken voor de dekplanning

  Onderzoeken voor de aankomende dekking. De uitslagen zijn inmiddels bekend, zowel voor de ogen als de heupen bij Clyde en Suus.

 • Steptraining in het bos

  Vanochtend eerst met Suus en Melodie een ronde gemaakt voor de step in het bos. Nadien gewisseld en samen met Kinan op pad met de step.

 • Indria haar eerste canicross wedstrijd

  Raymondo zou in de eerste instantie naar Ter Apel gaan voor het team wat wij sponsoren vanuit Neewa Dogsports. Maar ja, als je dan toch gaat kun je net zo goed deelnemen in de stepklasse. Maar het was een verassing dat opeens Indria, onze dochter, ook haar eerste wedstrijd liep.

 • v takoshan kennel, onze dames

  Aan de wandel met z’n allen

  Na een best wel heftige week moesten we er als gezin even tussenuit om ons hoofd leeg te maken. Wat doe je dan? Precies, gezellig met z’n allen de heide op.

 • Lieve Hond, wat doe je met me.

  Marleen van Baal informeerde bij ons of wij wilden meewerken aan haar project. Wij wisten al dat zij en haar vriend Rob Wensveen ergens mee bezig waren. Wij zagen geregeld schitterende foto’s via sociale media voorbij komen. Maar waarmee? Dat hadden ze goed geheim gehouden.

 • Hitteplan

  Het is warm, bloedheet en wat doe je dan als sledehond? Helemaal niets! Zomerstop en de honden volgen nu hun eigen hitteplan.

 • Musher meeting

  Iemand had het geweldige idee om met alle mushers te gaan zeevissen. Zo gezegd zo gedaan. Ray reed in alle vroegte richting zeeland.

 • Dogsurvival Zeewolde

  Afgelopen weekend nam Ray samen met Melodie deel aan de Dogsurvival in Zeewolde. Ook canicross Hardenberg was aanwezig. Een geslaagde dag!