De ballen hangen..

zaterdag, 15 december 2018  

Jaarlijks, zodra Sinterklaas het land weer uit is, zetten wij de kerstboom in de woonkamer. Gewoon omdat het kan, maar ook omdat we genieten als gezin van de sfeer rondom kerstmis.

Elke ouder weet dat kleine kinderen vaak de verleiding niet kunnen weerstaan om aan de kerstballen te zitten, de onze tenminste niet toen ze klein waren 😉 Ze glimmen zo mooi en het licht van de lampjes weerkaatst in de kerstballen.. Menig bal heeft hier al op de grond gestuiterd. Gelukkig hebben wij, met het oog op de honden & kinderen, altijd plastic kerstballen in de boom hangen.

Maar jonge honden, zeker ons Suusje, had ook moeite -vorig jaar- om al die gezellige ballen te laten hangen in de boom. Het was geen houden aan, steeds als we naar de keuken liepen, liep mevrouw weer naar de kerstboom om stiekem een bal te stelen. We zaten er bovenop.. en tegen de tijd dat de boom de woonkamer uit moest was de lol er bij Suusje vanaf.

Dit jaar was het weer even afwachten hoe Suus zou reageren. Maar onze complimenten jongedame.. je hebt ze, tot nu toe, nog allemaal laten hangen. Houden zo!